Bateig Hi ha 7 productes.

Mostrant 1 - 7 de 7 elements
 • 0,85 €

  Targeta amb un disseny molt tendre. Impresa a dues cares, dors amb fons de colors. En triar el model de la targeta l'important és, primer una bonica foto del teu nadó i després que combinin els colors amb el detall que triïs. Et faré una prova abans d'imprimir, perquè tot quedi al teu gust.

  0,85 €
 • 0,85 €

  Targeta amb un disseny retro. Impresa a dues cares, dors amb fons de colors. En triar el model de la targeta l'important és, primer una bonica foto del teu nadó i després que combinin els colors amb el detall que triïs. Et faré una prova abans d'imprimir, perquè tot quedi al teu gust.

  0,85 €
 • 0,85 €

  Targeta amb un angelet molt simpàtic. Impresa a dues cares, dors amb fons de colors. En triar el model de la targeta l'important és, primer una bonica foto del teu nadó i després que combinin els colors amb el detall que triïs. Et faré una prova abans d'imprimir, perquè tot quedi al teu gust.

  0,85 €
 • 0,85 €

  Targeta amb un fons ple d'amor. Impresa a dues cares, dors amb fons de colors. En triar el model de la targeta l'important és, primer una bonica foto del teu nadó i després que combinin els colors amb el detall que triïs. Et faré una prova abans d'imprimir, perquè tot quedi al teu gust.

  0,85 €
 • 0,85 €

  Aquí tens dos exemples de com donar també una mica de protagonisme als germans grans. Bonica targeta disseny patchwor, impresa a dues cares, dors amb fons de colors. En triar el model de la targeta l'important és, primer una bonica foto i després que combinin els colors amb el detall que triïs. Et faré una prova abans d'imprimir, perquè tot quedi al teu...

  0,85 €
 • 0,85 €

  Targeta decorada amb papallones i un bonic marc amb cors. Impresa a dues cares, dors amb fons de colors. En triar el model de la targeta l'important és, primer una bonica foto del teu nadó i després que combinin els colors amb el detall que triïs. Et faré una prova abans d'imprimir, perquè tot quedi al teu gust.

  0,85 €
 • 18,90 €

  SET DE 24 LLAPIS DE FUSTA "TROPICAL"Mesures llapis individual: 17,6 cm x 0.7 cm diàmetre.(preu expositor complet)E 24 LLAPIS DE FUSTA "TROPICAL"Mesures llapis individual: 17,6 cm x 0.7 cm diàmetre.(preu expositor complet)

  18,90 €
Mostrant 1 - 7 de 7 elements