Portafotos Hi ha 11 productes.

Mostrant 1 - 11 de 11 elements
 • 2,70 €

  Marc de detall metàl·lic, amb molt bona relació qualitat preu. Mida de la foto de 5x8 cm. Amb dibuixos infantils en relleu. Es pot gravar. Un record de bateig amb el que segur encertaràs. Per a presentacions i escollir el tipus de targeta que vols, visita la secció Packaging, en els apartats de Mostres i d'Impremta, o consultar. Foto del portaretrats...

  2,70 €
 • 2,60 €

  Marc de detall metàl·lic, amb molt bona relació qualit calidad preu. Mida de la foto, de5x8 . Amb dibuixos infantils a relleu. És pot gravar. Un record de bateig amb el que segur encertaràs. Per a presentacions i escollir el tipo de targeta que vols, visita la secció Packaging, a els Apartats de Mostres i d' Impremta, o consultar. Foto del portaretrats...

  2,60 €
 • 2,50 €

  Bonic marc de detall amb figura de nadó en relleu. És un porta fotos molt ben acabat i de qualitat. Mida de la foto : 5x6,5 cm. Per a presentacions i escollir el tipus de targeta que vols, visita la secció Packaging, en els apartats de Mostres i d'Impremta o consultar. Foto del porta-retrats inclòs en el preu.

  2,50 €
 • 1,80 €

  Porta fotos amb suport per sobre taula i imant. És petitó i senzill però molt colorista i bonic. Un detall simpàtic i econòmic. Presentat amb caramels i un llaç segur que agradarà a tots. Mida foto: 4,5x3,5 cm. Per a presentacions i escollir el tipus de targeta que vols, visita la secció Packaging , en els apartats de Mostres i d'Impremta, o consultar....

  1,80 €
 • 2,80 €

  Marc amb molt bona relació qualitat preu. Detall de bateig que, amb una bonica foto del teu nadó i una presentació adequada, serà el regal perfecte. Mida foto: 6,5x5 cm Per a presentacions i el tipus de targeta, visita Packaging, en els apartats de Mostres i d'Impremta, o consultar. Foto del porta-retrats inclòs en el preu.

  2,80 €
 • 2,90 €

  Marc amb molt bona relació qualitat preu. Detall de bateig que, amb una bonica foto del teu nadó i una presentació adequada, serà el regal perfecte. Mida foto:4,7x6,5 cm. Per a presentacions i el tipus de targeta, visita Packaging, en els apartats de Mostres i d'Impremta, o consultar. Foto del porta-retrats inclòs en el preu.

  2,90 €
 • 2,40 €

  Divertit marc de detall de fusta, amb un mussol molt simpàtic. És un porta fotos de detall molt ben acabat i de qualitat. Mida de la foto: 6,5x5 cm. Per a presentacions i escollir el tipus de targeta que vols, visita la secció Packaging, en els apartats de Mostres i d'Impremta o consultam. Foto del porta-retrats inclòs en el preu.

  2,40 €
 • 2,30 €

  Divertit marquet de detall de fusta, amb un figura superposada, també de fusta. És un porta fotos de detall molt ben acabat i de qualitat. Mida de la foto: 6,5x5cm. Per a presentacions i escollir el tipus de targeta que vols, visita la secció Packaging, en els apartats de Mostres i d'Impremta o consultar. Foto del porta-retrats inclòs en el preu.

  2,30 €
 • 2,95 €

  Portafotos mida 6x5cm. Un detall divertit que segur agradarà a tots.Per a presentacions i escollir el tipus de targeta que vols, visita la secció Packaging, en els apartats de Mostres i d'Impremta o consultar. Foto del porta-retrats inclòs en el preu.

  2,95 €
 • 2,95 €

  Portafotos mida 4,6x6,55cm. Un detall divertit que segur agradarà a tots.Per a presentacions i escollir el tipus de targeta que vols, visita la secció Packaging, en els apartats de Mostres i d'Impremta o consultar. Foto del porta-retrats inclòs en el preu.

  2,95 €
 • 2,80 €

  Bonic marc de detall de pell, amb dibuixos infantils Mida: 6,5 x 6,5 cm. Es pot gravar. Foto no inclosa en el preu

  2,80 €
Mostrant 1 - 11 de 11 elements