Targetes bateig amb foto Hi ha 8 productes.

Mostrant 1 - 8 de 8 elements
 • 0,85 €

  Targeta ideal per bessons. Endavant pots posar una foto dels dos i al dors el nom i els padrins de cada un d'ells. Qualsevol dels altres models també es pot adaptar a aquest sistema. L'important és combinar els colors de la targeta amb el detall que triïs. Et faré una prova abans d'imprimir, perquè tot quedi al teu gust.

  0,85 €
 • 0,85 €

  Si el teu fill o filla ja és una mica grandet segur que li encantarà que la targeta de bateig o aniversari tingui algun dels seus personatges preferits. Aquí tens a Bob Esponja però pot ser qualsevol personatge que al li agradi. Només ha de indicar-ho a observacions.Et faré una prova abans d'imprimir, perquè tot quedi al teu gust.

  0,85 €
 • 0,85 €

  Si el teu fill o filla ja és una mica grandet segur que li encantarà que la targeta de bateig o aniversari tingui algun dels seus personatges preferits. Aquí tens a Lightining McQueen però pot ser qualsevol personatge que al li agradi. Només ha de indicar-ho a observacions.Et faré una prova abans d'imprimir, perquè tot quedi al teu gust.

  0,85 €
 • 0,85 €

  Targeta amb bonics dibuixos infantils. Impresa a dues cares, dors amb fons variats. En triar el model de la targeta l'important és combinar els colors amb el detall que triïs. Et faré una prova abans d'imprimir, perquè tot quedi al teu gust.

  0,85 €
 • 0,85 €

  Targeta ideal per a navegants. Pots pujar al vaixell a més d'un tripulant. Impresa a dues cares, dors amb fons de colors. En triar el model de la targeta l'important és, primer una bonica foto del teu nadó i després que combinin els colors amb el detall que triïs. Et faré una prova abans d'imprimir, perquè tot quedi al teu gust.

  0,85 €
 • 0,85 €

  ¿Les millors fotos que tens del teu nadó són dormint? doncs aquesta és la seva targeta, la convertirem en una princeseta de conte de fades. En triar el model de la targeta l'important és, primer una bonica foto del teu nadó i després que combinin els colors amb el detall que triïs. Et faré una prova abans d'imprimir, perquè tot quedi al teu gust.

  0,85 €
 • 0,85 €

  Una bonica targeta amb marc de blonda, ideal per combinar amb el color del seu vestit.En triar el model de la targeta l'important és, primer una bonica foto del teu nadó i després que combinin els colors amb el detall que triïs. Et faré una prova abans d'imprimir, perquè tot quedi al teu gust.

  0,85 €
 • 0,85 €

  Targeta decorada amb bonics banderoles. Impresa a dues cares, dors amb fons de colors. En triar el model de la targeta l'important és, primer una bonica foto del teu nadó i després que combinin els colors amb el detall que triïs. Et faré una prova abans d'imprimir, perquè tot quedi al teu gust.

  0,85 €
Mostrant 1 - 8 de 8 elements