Targetes bateig amb foto Hi ha 16 productes.

Mostrant 1 - 16 de 16 elements
 • 0,85 €

  Targeta ideal per bessons. Endavant pots posar una foto dels dos i al dors el nom i els padrins de cada un d'ells. Qualsevol dels altres models també es pot adaptar a aquest sistema. L'important és combinar els colors de la targeta amb el detall que triïs. Et faré una prova abans d'imprimir, perquè tot quedi al teu gust.

  0,85 €
 • 0,85 €

  Si el teu fill o filla ja és una mica grandet segur que li encantarà que la targeta de bateig o aniversari tingui algun dels seus personatges preferits. Aquí tens a Bob Esponja però pot ser qualsevol personatge que al li agradi. Només ha de indicar-ho a observacions.Et faré una prova abans d'imprimir, perquè tot quedi al teu gust.

  0,85 €
 • 0,85 €

  Si el teu fill o filla ja és una mica grandet segur que li encantarà que la targeta de bateig o aniversari tingui algun dels seus personatges preferits. Aquí tens a Lightining McQueen però pot ser qualsevol personatge que al li agradi. Només ha de indicar-ho a observacions.Et faré una prova abans d'imprimir, perquè tot quedi al teu gust.

  0,85 €
 • 0,85 €

  Targeta amb bonics dibuixos infantils. Impresa a dues cares, dors amb fons variats. En triar el model de la targeta l'important és combinar els colors amb el detall que triïs. Et faré una prova abans d'imprimir, perquè tot quedi al teu gust.

  0,85 €
 • 0,85 €

  Targeta ideal per a navegants. Pots pujar al vaixell a més d'un tripulant. Impresa a dues cares, dors amb fons de colors. En triar el model de la targeta l'important és, primer una bonica foto del teu nadó i després que combinin els colors amb el detall que triïs. Et faré una prova abans d'imprimir, perquè tot quedi al teu gust.

  0,85 €
 • 0,85 €

  ¿Les millors fotos que tens del teu nadó són dormint? doncs aquesta és la seva targeta, la convertirem en una princeseta de conte de fades. En triar el model de la targeta l'important és, primer una bonica foto del teu nadó i després que combinin els colors amb el detall que triïs. Et faré una prova abans d'imprimir, perquè tot quedi al teu gust.

  0,85 €
 • 0,85 €

  Una bonica targeta amb marc de blonda, ideal per combinar amb el color del seu vestit.En triar el model de la targeta l'important és, primer una bonica foto del teu nadó i després que combinin els colors amb el detall que triïs. Et faré una prova abans d'imprimir, perquè tot quedi al teu gust.

  0,85 €
 • 0,85 €

  Aquí tens dos exemples de com donar també una mica de protagonisme als germans grans. Bonica targeta disseny patchwor, impresa a dues cares, dors amb fons de colors. En triar el model de la targeta l'important és, primer una bonica foto i després que combinin els colors amb el detall que triïs. Et faré una prova abans d'imprimir, perquè tot quedi al teu...

  0,85 €
 • 0,85 €

  Targeta decorada amb bonics banderoles. Impresa a dues cares, dors amb fons de colors. En triar el model de la targeta l'important és, primer una bonica foto del teu nadó i després que combinin els colors amb el detall que triïs. Et faré una prova abans d'imprimir, perquè tot quedi al teu gust.

  0,85 €
 • 0,85 €

  Targeta amb un disseny molt tendre. Impresa a dues cares, dors amb fons de colors. En triar el model de la targeta l'important és, primer una bonica foto del teu nadó i després que combinin els colors amb el detall que triïs. Et faré una prova abans d'imprimir, perquè tot quedi al teu gust.

  0,85 €
 • 0,85 €

  Targeta amb un disseny retro. Impresa a dues cares, dors amb fons de colors. En triar el model de la targeta l'important és, primer una bonica foto del teu nadó i després que combinin els colors amb el detall que triïs. Et faré una prova abans d'imprimir, perquè tot quedi al teu gust.

  0,85 €
 • 0,85 €

  Targeta amb un angelet molt simpàtic. Impresa a dues cares, dors amb fons de colors. En triar el model de la targeta l'important és, primer una bonica foto del teu nadó i després que combinin els colors amb el detall que triïs. Et faré una prova abans d'imprimir, perquè tot quedi al teu gust.

  0,85 €
 • 0,85 €

  Targeta amb un fons ple d'amor. Impresa a dues cares, dors amb fons de colors. En triar el model de la targeta l'important és, primer una bonica foto del teu nadó i després que combinin els colors amb el detall que triïs. Et faré una prova abans d'imprimir, perquè tot quedi al teu gust.

  0,85 €
 • 0,85 €

  Targeta decorada amb papallones i un bonic marc amb cors. Impresa a dues cares, dors amb fons de colors. En triar el model de la targeta l'important és, primer una bonica foto del teu nadó i després que combinin els colors amb el detall que triïs. Et faré una prova abans d'imprimir, perquè tot quedi al teu gust.

  0,85 €
 • 1,20 €

  Una reproducció perfecta d'un DNI. Format: 6,5x4,3 cm. Per si sol ja resulta un detall molt original.Recorda posar en observacions els noms dels pares i padrins, el pes i la mida del teu nadó en néixer, una frase divertida i l'hospital on vas donar a llum.Et faré una prova abans d'imprimir, perquè tot quedi al teu gust. També es pot fer amb el text en...

  1,20 €
 • 1,20 €

  Si ets nacionalista segur que t'encantarà aquest DNI dels països catalans. Per si sol ja resulta un detall molt original.Recorda posar en observacions els noms dels pares i padrins, el pes i la mida del teu nadó en néixer, una frase divertida, i l'hospital on vas donar a llum.

  1,20 €
Mostrant 1 - 16 de 16 elements