Les Condicions de la nostra web són importants tant per a l'usuari com per a nosaltres, a fi de quedar vinculats de manera contractual. D'aquesta manera vostè, declara amb el seu registre i realització de la comanda, haver llegit i acceptat les presents Condicions de Venda:
 
Vostè accepta que:
 
Només podrà fer Vostè ús del lloc web per realitzar consultes o comandes legalment vàlids.
Es compromet a facilitar-nos tota la informació real i certa de les seves dades de contacte i consenteix que puguem fer ús d'aquesta informació per poder posar-nos en contacte amb vostè en cas de ser necessari.
Si la informació està incompleta impossibilitarà la tramitació de la comanda.

En cap cas podrà Vostè falsejar la informació personal, ni suplantar la identitat d'altres.
No podrà realitzar cap comanda falsa o fraudulenta en contra de la bona fe d'ús.

Vostè garenteix amb el seu registre i comanda a la nostra web que és major de 18 anys i que té capacitat legal per a celebrar contractes vinculants.
 
INFORMACIÓ PRODUCTES
Les descripcions i fotografies dels productes exposats en aquesta web són veraços i estan basades en la informació subministrada pel fabricant, però els productes poden tenir una petita modificació sobre la reproducció gràfica. Tot comprador disposa de 15 dies des de la data d'enviament per a la devolució del producte si l'article no es correspon amb les dades facilitades en la fitxa descriptiva.
La satisfacció del client és la nostra prioritat, pel que si vostè ha rebut un producte que tingui alguna tara o que cregui que no és d'òptima qualitat, si us plau poseu-vos en contacte amb nosaltres i li contestarem en la major brevetat info@lauratrobat.com .
 
CANVIS I DEVOLUCIONS
Per a qualsevol devolució disposa de 15 dies hàbils des que rep l'article (data d'albarà) al seu domicili per comunicar-se amb LAURA TROBAT i comunicar el desig de tornar la seva compra.
No s'acceptaran reclamacions per paquets oberts o extraviats si no es fa constar aquesta incidència en l'albarà de l'agència de transport.
Les despeses originades per anul·lació o devolució de comandes (ports d'anada i tornada) seran a càrrec del client.
 
Els articles retornats han d'estar en el seu estat original. Així com amb tots els accessoris i etiquetes. No s'acceptaran canvis o devolucions d'aquells articles que no compleixin aquestes condicions o que hagin estat usats. LAURA TROBAT es reserva el dret de rebutjar devolucions comunicades o enviades fora del termini fixat, o articles que no estiguin en les mateixes condicions en què van ser rebuts.
 
COMANDES I ENVIAMENTS
Totes les comandes comencen a tramitar des del moment de la compra. Enviem RÀPIDAMENT. El termini de lliurament en els nostres comandes SENSE MARCATGE és de màxim 7 dies laborables, però en temporada de campanya o per qualsevol motiu de magatzem el termini de lliurament pot demorar-se algun dia més. El termini de lliurament per a comandes AMB MARCATGE serà de 15 a 30 dies laborables, un cop confirmada la comanda.
 
ELS PORTS SÓN GRATUÏTS A PENÍNSULA a partir de 100 euros de compra de valor net sense IVA. Comanda mínim 50 euros amb IVA inclòs (despeses d'enviament no incloses).
Despeses d'enviament a península: 6,95 euros
Despeses d'enviament Balears: 10,95 euros
Despeses d'enviament Canàries, Ceuta i Melilla: 25 euros
 
Els preus i condicions especials són els publicats en cada moment, de manera que només seran vàlids en la sessió iniciada. Tots els nostres preus inclouen IVA i transport.
En cas d'error en el preu, ens posarem en contacte amb vostè, qui podrà desistir o seguir amb la compra al preu real.
 
DISPONIBILIDAD
En cas de indisponibilitat del producte un cop realitzat la comanda i abans de la fi del procés d'enviament de la venda en qüestió, el comprador serà informat per correu electrònic de l'enviament parcial o de l'anul·lació de la comanda. Si ja s'ha efectuat el càrrec en compte en el moment de donar la informació relativa a la no disponibilitat del producte, es realitzarà un procediment de reemborsament pels imports corresponents, informant al comprador sobre el mateix mitjançant l'enviament d'un correu electrònic.
 
Iniciat el procediment, LAURA TROBAT procedirà al reintegrament de l'import satisfet pel comprador en el compte bancari indicat per aquest a aquest efecte en la major brevetat possible.
 
PAGAMENTS
El pagament de les compres s'efectua per part del client mitjançant targeta de pagament acceptat per VISA, MASTERCARD i AMERICAN EXPRESS. Transferència o ingrés bancari.
 
L'import de les compres es carregarà en el compte bancari del comprador, en cas de produir-se un rebuig del banc, la comanda serà anul·lada de forma automàtica i el comprador serà informat mitjançant l'enviament de correu electrònic.
 
SEGURETAT
Aquesta pàgina web està protegida amb un dels sistemes de seguretat més fiable que existeixen actualment.
 
No només ha adoptat el protocol d'encriptació, sinó que a més ha reforçat tots els procediments d'accés a la informació per tal de protegir amb la major eficàcia possible totes les dades personals dels clients.
 
LAURA TROBAT no té mai accés a les informacions confidencials relatives als mitjans de pagament. Per aquesta raó, les dades bancàries del comprador li seran demanats per a cada nova comanda.
 
LLIURAMENT
Els productes s'enviaran, acompanyats de l'albarà de lliurament a l'adreça d'enviament que el comprador hagi indicat en el transcurs del procés de realització de la comanda. Totes les nostres entregues es notifiquen per correu electrònic. Després de la expedició de la comanda, LAURA TROBAT emetrà on-line una factura en la qual es desglossarà el preu i l'IVA corresponent.
 
Per tal d'optimitzar el lliurament, agraïm al comprador que indiqui una adreça en la qual la comanda pugui ser lliurat dins l'horari laboral habitual.
Correspon al destinatari comprovar els enviaments a l'arribar, expressar les observacions i presentar totes les reclamacions que estimi justificades, pot fins i tot rebutjar el paquet, si aquest últim és susceptible d'haver estat obert o si mostra indicis clars de deteriorament.
Si els productes lliurats no s'ajusten en naturalesa o qualitat a les especificacions indicades en l'albarà de lliurament, el comprador ha, formular les seves reclamacions en els 15 dies següents al lliurament.
 
Abans de qualsevol devolució, el comprador haurà d'indicar la seva intenció de retornar un producte, a través del nostre mail. Aquest dret de retractació mai podrà exercir-se si els productes enviats han estat objecte d'un ús prolongat visible (més d'uns minuts). Els productes hauran de ser retornats correctament protegits, en el seu embalatge original, en un perfecte estat per revendre'l (sense danys, trencaments o bruts) amb tots els accessoris i documentació a l'adreça indicada al mail de resposta de la devolució.
 
 
ATENCIÓ AL CLIENT
Pot contactar amb nosaltres a info@lauratrobat.com li respondrem el més aviat possible.